Sydvestmors Spejderne

Hvem er vi

Vi er en KFUM spejdergruppe, som er hjemhørende på adressen Hedevej 4 i Outrup (nabo til Outrup stadion). Vi har eksisteret siden 1976, hvor gruppen blev startet i en kælder ved TOR skole og siden hen købte man huset, hvor vi i dag har hjemme.
Gruppen bliver ledet af en flok af ledere, som selv har fået oplevelsen af at gå til spejder i deres yngre dage og som gerne vil give denne oplevelse videre til andre. Klik her og se hvem du kan kontakte for yderligere oplysninger.

Vi har et super tilbud til dig, som godt kan lide en anderledes oplevelse ude i det fri, hvor der er plads til nye og spændende udfordringer i fællesskab med andre.

To aldersgrupper

Gruppen er delt ind i to aldersgrupper. Ulve er for alle der går i BH-kl. og til og med 3.kl.
Spejderne er for alle der går i 4. kl. og op efter.

I har mulighed for at se ulvene og spejdernes programmer under menupunktet Ulve og Spejder.

Kom forbi
Kig forbi og se om dette var noget for dig. Man kan starte op når som helst og du skal derfor ikke vente til en ny sæson begynder. De første fire gange er ganske gratis, så her kan du finde ud af, om det er noget du vil eller ej. Får du lyst til at fortsætte vil du få en tilmeldingsblanket med hjem, som du skal udfylde og aflevere igen til din leder.

Pris:
Hvad koster det så at være med? Du vil sidst i februar og september få et girokort med hjem, som hver lyder på kr. 250,- og mere koster det ikke at deltage. Vil man være med, når der afholdes weekendture og sommerlejre, vil der dog være en deltagerbetaling.

Forældreindsats
Vi vil som gruppe også gerne have hjælp af jer forældre, når vi min. to gange om året skal ud og skaffe lidt penge til gruppen ved salg af lodsedler og julekalendere. Dette er to meget vigtige indtægtskilder for os. Derudover kan der indimellem være behov for hjælp til transport i forbindelse med en lejr / weekendtur, ligesom det også i denne forbindelse vil lune med lidt hjemmebag ifølge aftale med en leder.

Skulle dette have vakt din interesse så mød op og vi er klar til at tage imod dig og dine kammerater.​