Sydvestmors Spejderne

Tropspejdere

Mødetid: tirsdage fra kl. 18.30 – 20.30
4. klasse og op til 17 år.​

Som spejder tager vi ofte på ture og prøver nye aktiviteter, hvor vi lærer at værne om naturen og klare os selv. Vi laver løb, sover i telt og laver selv mad over bål. Vi lærer også at håndtere en økse og rejse et telt sammen.
Vi laver ting sammen, holder sammen og bakker hinanden op, når det bliver lidt svært. Vi lærer morsealfabetet, førstehjælp, en masse knob og besnøringer, lærer at gå efter kort og laver mad over bål.
Det vigtigste er, at det handler om kammeratskabet og de sjove og udfordrende aktiviteter, som vi laver sammen. Vi tager på lejr, vandreture med oppakning, orienteringsløb og laver store byggeprojekter med rafter.
Spejderne tager også på kurser, hvor vi lærer at lede en patrulje, lave nye projekter, lære mere om os selv eller sammenhold i patruljen. Spejderne bestemmer selv deres aktiviteter; på den måde får alle et ansvar for, at det er sjovt og udfordrende at være KFUM-spejder.


Kom og besøg os en tirsdag mellem kl 18:30 – 20:30. Det giver dig et meget bedre indtryk end al den tekst, som vi kan skrive her.​